Wittrup Seafood nedprioriterer byggeplaner
Hårdere konkurrence og faldende priser tvinger Horsens-virksomheden til at nedskalere planerne om en udvidelse.
- Vi må formentlig nøjes med en produktionsbygning i mindre skala i stedet for det meget store projekt med 2.000 kvm. produktion og ny administrationsbygning, vi har fået tegnet, fortæller Rasmus Wittrup, der sammen med sin bror Stig ejer Wittrup Seafood A/S, til Horsens Folkeblad.
Ifølge de oprindelige planer skulle den nye fabrik have stået klar i foråret, og Wittrup Seafood har da også allerede sikret sig en forhåndsgodkendelse fra Horsens Kommune.
Men de faldende priser på markedet og den øgede konkurrence har altså stillet projektet, der har en anslået værdi af 20 mio. kr., i bero.
Wittrup Seafood, der beskæftiger knap 20 ansatte, skraber årligt op imod 4000 ton muslinger i danske farvande, som forarbejdes i Horsens.
Omkring 95 procent af produktionen eksporteres til udlandet.