Jysk-arving skyder millioner i sushikæde
Dondon Sushi får nu et indskud på 28 mio. kr. og bliver samtidig en del af Jysk-koncernen.
Det sker gennem en kapitaludvidelse på 18 mio. kr. samt en gældseftergivelse på 10 mio. kr. Samtidig bliver Dondon Sushi en del af Jysk-koncernen, der har Jacob Brunsborgs far, Lars Larsen, som ejer og bestyrelsesformand. Det skriver Børsen.
Dondon Sushi har kørt med underskud siden 2007, og i oktober 2009 trådte Lars Larsen selv ind i firmaets bestyrelse.
Ekstremt hård konkurrence
Kapitaltilførslen skal derfor ses som et klart tegn på, at man fra ledelsens side fortsat har fuld tiltro til konceptet, som består i lavpris-sushi, der blandt andet tilberedes med hjælp fra robotter.
Denne udlægning bekræftes af en anonym kilde fra firmaet, som Børsen har talt med.
- Pengene er selvfølgelig kommet til, fordi der stadig er tro på, at det nok skal lykkes. Det er et marked, hvor der er ekstrem hård konkurrence , og hvor det kun er de største, der overlever. Vi er sikre på, at vi nok skal nå i mål, hvis vi kæmper lidt videre, siger kilden.
Dondon Sushis restauranter ligger i både København, Hellerup og Lyngby.