Kødekspert flytter 100 ton kød - ikke hele virksomheden
Den vestsjællandske virksomhed KødGrossisten, der leverer kød til professionelle køkkener, er gået i gang med at flytte cirka 100 ton kød fra et frostlager i Slagelse til virksomhedens lager i Ishøj.
Det skriver Sjællandske Medier, som i forbindelse med flytningen har fået et tip om, at KødGrossisten skulle være i færd med i al stilhed at flytte til Ishøj fra sit hovedkvarter i Vemmelev øst for Korsør.
- Nej da, vi flytter ingen steder. Faktisk er vi ved at investere i nyt og effektivt udstyr i Vemmelev, siger KødGrossistens direktør, Niels Beier, til Sjællandskes forespørgsel vedrørende flytterygterne.
Han regner med, at rygterne kan være udløst af flytningen af de 100 ton kød - en flytning, som ifølge direktøren nok vil vare til engang i maj eller juni. Flytningen af frostlageret sker for at optimere transport og håndtering af kødet, oplyser han.
KødGrossisten er en del af Dagrofa Foodservice.