23948sdkhjf

Karlsen´s Krydderier nyder godt af sommertrend

Hadsund-virksomheden sælger lakridspulver som aldrig før til både det professionelle og private køkken. Ja folk nærmest hamstrer den nye kulinariske sommertrend til sig.
24timers to smagseksperter har testet sommerens store kulinariske tendens; lakrids. De to kokkefaglærere på Hotel- og Restaurationsskolen, Tina Øvre og Jim Elkjær, har i alt blindtestet 8 lakridspulvere og kåret den billigste variant som den bedste. Og vinder-lakridsen kommer fra Karlsen´s Krydderier i Hadsund.

- Det er en afghansk lakrids, som vi har fået lavet efter vores egen opskrift på en fabrik i USA. De meget kolde afghanske vintre og de tilsvarende hede somre giver nogle meget velsmagende lakridsrødder, forklarer direktør Aksel Karlsen til e-avisen.

Han fortæller videre, at folk gerne køber 5-10 poser af gangen, men direktøren vil dog kraftigt advare mod et overforbrug, da der kun skal bruges meget begrænsede mængder lakrids for ikke at ødelægge maden.

De otte lakridspulvere i testen var desuden Black Raw Liquorice Powder fra Black Lakrids, Fine Laqourice Powder og Raw Laqurice Powder fra Johan Bülow, Premium Laqurice Powder, økologisk fra Lakritsfabriken, Økologisk lakridsrodspulver fra Urtekram samt Lakridspulver og Salmiak/rålakrids fra Krydderiet.

De skrappe smagsdommere var udbredt positive over for de seks varianter og dumpede kun ét pulver af mærket Black. Resten fik ros og anerkendelse til egnet brug i køkkenet. Kun fantasien sætter grænserne for anvendelse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064