23948sdkhjf

Det sker: Japan-seminar hos Landbrug & Fødevarer

Hør mere om mulighederne for at sælge danske fødevarer til det japanske marked ved seminaret ”Salg af specialfødevarer i Japan – hvordan kommer man i gang?”
Det japanske marked for specialfødevarer og fødevarer af høj kvalitet – inklusive økologiske fødevarer – er stort.

Japanerne er interesserede i fødevarer som for eksempel honning, økologisk is, fisk og chokolade, de betaler gerne for god kvalitet, importerede produkter, og de har en stor interesse for mad i det hele taget. Derudover søger de i højere grad variation og inspiration udefra – en tendens, der er blevet forstærket af usikkerheden omkring japanske fødevarer i forbindelse med atomudslippet i 2011.

Samtidig byder markedet på en række barrierer – geografisk afstand, kultur, sprog, distributionssystemer, lovgivning, som det er væsentligt at håndtere på den rigtige måde.

Afholdes i samarbejde med Eksportrådet i Japan
Den 29. august 2012 afholder Landbrug & Fødevarer derfor et Japan-seminar i samarbejde med Eksportrådet i Japan.

Her kan man høre nærmere om mulighederne for at sælge danske fødevarer på det japanske marked, få praktiske råd og vejledning om, hvordan man kommer i gang, told, certifikater med mere, samt høre case-stories fra virksomheder med konkrete erfaringer fra markedet.

Seminaret vil hjælpe til afklaring af mulighederne og ikke mindst barriererne og give svar på, hvordan man kommer i gang eller videre på markedet.

Arrangementet er gratis og finder sted den 29. august 2012 fra kl. 9.30 til 12.00 hos Landbrug & Fødevarer, Axelborg, Axeltorv 3, 1609 København V.

Program og tilmelding
Tilmelding sker ved henvendelse til Hugo Høllede, Handelspolitik & Afsætning, tlf. 3339 4335, huh@lf.dk.

Se dagens program her .

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078