Gastronomisk råvarefest slår dørene op
Når Nordeuropas største madfestival, Copenhagen Cooking, åbner officielt i Den Sorte Diamant fredag d. 24. august, lyder startskuddet til over 140 kulinariske arrangementer.
Nordisk fejring og gastronomisk råvarefest
I weekenden d. 25. – 26. august kan du opleve smagen af det nye nordiske køkken, når ’Nordic Taste’ finder sted på Carlsberg. De deltagende restauranter tæller bl.a. Kokkeriet, Rold Storkro, Schackenborg Slotskro og Lumskebugten. Fra den anden side af Sundet deltager bl.a. restaurang Rebell, Skanörs Fiskrökeri og The Lodge. På Nordic Taste kan du også besøge en række forskellige producenter, være med til Grød workshop, høre hvordan folkene bag Nordic Food Lab arbejder eller gå på kagefestival.
En anden gastronomisk fejring finder man i Jægersborggade onsdag d. 29. august, hvor gadens restauranter og butikker - som Michelin-restaurant Relæ, Manfreds & vin, GRØD, Karamelleriet og Griseriet - rykker ud på gaden og serverer smagsprøver til en stor råvarefest.
Samme dag kan du være med til at afgøre, om det er vin fra Niche vine eller øl fra Mikkeller, der vinder kampen som akkompagnement til Kiin Kiin’s Michelin-køkken.
Gentlemen og grønne haver
Vil du lære, hvordan man bliver en gentleman, kan du tage på gentlemanish gourmet-tour med høj cigarføring og gastronomisk lektion og middag på Michelin-restaurant Kokkeriet d. 31. august.
Du kan også komme til pandekager eller middag på Rådhuset, opleve urbane haver, sejltur og middag med Lumskebugten, tage på madskole eller Meyer’s crash course i brød bagning, østers-cruise i Københavns Havn, vinsmagninger og cocktailkurser.