Nordisk gastronomi i Københavns Lufthavn
Lufthavnens passagerer kan fra i dag sætte tænderne i noget af det bedste fra det nordiske køkken – præsenteret af fire danske stjernekokke.
Restauranten hedder CPH Nordic Dining, og ikke hvem som helst skal styre slagets gang i det åbne køkken på Nytorv mellem Terminal 2 og 3. De fire kokke er:
- Thomas Rode fra Michelinstjerne-restauranten Kong Hans
- Jakob De Neergaard, tidligere chefkok på Søllerød Kro
- Adam Aamann, som står bag den Michelin-anbefalede Aamann smørrebrød
- Timm Vladimir, vinder af Masterchef 2011
Stjernekokkene vil sammensætte en Nordic Tasting Menu på skift for en uge ad gangen.
CPH Nordic Dining åbner i lufthavnen åbner i forbindelse med madfestivalen ’Copenhagen Cooking’, som indtager København 20. august-2. september.
- Gastronomi er blevet et af Danmarks stærkeste varemærker, og det er oplagt, at vi som Nordeuropas vigtigste trafikknudepunkt giver de rejsende en bid af Danmark med ud i verden under Copenhagen Cooking-festivallen, siger Københavns Lufthavns salgs- og markedsdirektør Carsten Nørland.
Den nordiske gastronomi vil ikke kun være at finde i CPH Nordic Dining. I lufthavnen vil man i perioden blandt andet også kunne købe nordiske sandwiches hos Foodmarket, nordiske feinsmecker-hotdogs hos Steff’s Place og nordisk blommekage hos Lagkagehuset.