23948sdkhjf

Landsdækkende sushikæde lukker konkursramte restauranter på Fyn

Det bliver ikke længere muligt at få sashimi, nigiri og hosomaki hos sushi-kæden, Bar’sushi på Fyn.

I begyndelsen af oktober skrev Ayman Chanchiry, der er partner i Bar'sushi i et Facebookopslag, at det var slut med Bar'sushi-restauranter i det fynske.

Nu er det kommet frem, at det er fordi, at sushikæden har begæret tre ud af i alt fire fynske restauranter konkurs, skriver FødevareWatch.

På Statstidende kan man læse, at det er kædens restauranter på Læssøegade i Odense, Dalum og Skibhus, der er gået konkurs.

Selskabet bag sushikæden skriver på sin hjemmeside, at Nyborg-restauranten midlertidigt er lukket på grund af ”omstrukturering i koncernen, skriver FødevareWatch.

6. oktober skrev Ayman Chanchiry på Facebook, at verdenssituationen har været hård mod kædens restauranter:

- Sidste kapitel lakker mod enden. I søndags traf vi den sværeste beslutning nogensinde, om at lukke Bar'sushi restauranterne på Fyn. (..) Grundet inflationen og alle de kriser rundt om i verden, har det desværre ikke længere været ansvarligt at drive restauranterne videre. Det allersværeste ved beslutningen har været at overbringe den triste nyhed til personalet.

Ayman Chanchirys Facebookopslag

Bar’sushi åbnede sin første restaurant i 2005 på Læssøegade i Odense. I de efterfølgende år åbnede kæden restaurant efter restaurant, skriver Fyens Stiftstidende.

Inden de fynske konkurser var Bar'sushi nået op på ni restauranter i Danmark og en enkelt i Norge.

Ifølge FødevareWatch har holdingselskabet Bar Sushi Odense Holding henholdsvis Søren Gordon Rasmussen, Ayman Mahmoud Chanchiry og Michal Pawel Sznura i ejerkredsen, som altså har stået bag de konkursramte restauranter.

Kædens resterende restauranter har andre ejere og er ikke begæret konkurs.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078