23948sdkhjf

Kok skal udvikle foodforretning med 180 kantiner

Danmarks største servicekoncern, ISS, vil have en mere integreret madkultur i de mere end 180 kantiner, som ISS driver i Danmark. Derfor skal den 39-årige kok Morten Hassing som ny Head of Food i den danske del af ISS fremover udvikle food-forretningen i en ny retning.

Det fortæller ISS i en pressemeddelelse.

Morten Hassing begyndte sin karriere i ISS for 14 år siden som kok i det daværende TDC, og siden har han varetaget forskellige jobs; blandt andet som køkkenchef, kundechef og senest som Food Specialist. Han skal nu stå i spidsen for at udvikle og skabe endnu mere integrerede madoplevelser på tværs af den danske del af ISS.

- Jeg er superstolt over, at jeg skal være med til at udvikle, innovere og rykke vores food-forretning til det næste niveau. Jeg ser meget frem til at udvikle madkulturen på tværs af ISS og inspirere vores mange spisende gæster til nye og spændende madoplevelser, siger Morten Hassing.

- Min ambition er helt klart, at vi fortsætter med at være de førende eksperter inden for madoplevelser til de største virksomheder i Danmark med særligt fokus på grønne madkoncepter og bæredygtighed. Vi når ud til 40.000 mennesker hver dag, og det er meget tilfredsstillende for mig, at vi kan være med til at præge mange mennesker i en sundere retning, tilføjer han.

Hans Henrick Berendtsen, der er direktør for Operations Performance i den danske del af ISS, er overbevist om, at den rette profil til jobbet er fundet med den interne løsning:

- Morten kommer med en masse viden fra forretningen og har igennem mange år arbejdet med vores food-forretning som kok og som foodspecialist, konstaterer han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082