23948sdkhjf

Stribe af arbejdsulykker giver Thise-direktør rynker i panden

I sidste uge kunne Lokalpolitiet i Skive fortælle, at der var sket en arbejdsulykke på Thise Mejeri, hvor en ung mand fik en finger klemt i en maskine, så fingerblommen flækkede.

Det skriver Skive Folkeblad.

Medarbejderen er allerede tilbage på arbejde igen, men ulykken er én af flere ulykker, der er hændt på mejeriet det seneste år, og det bekymrer mejeridirektør Poul Pedersen.

- Vi har ikke haft flere arbejdsulykker, end vi plejer at have. Men der har været nogle alvorlige ulykker, og det er vi kede af. Thise Mejeri er et sted, hvor der sker noget. Der er produktion og masser af mennesker, siger han til avisen.

I en anden ulykke trådte en mand ned mellem en rampe og en lastbil, og hændelsen var så alvorlig, at man nu ikke længere kan gå ud på rampen, skriver avisen.

Selvom antallet af ulykker ifølge Poul Pedersen ikke har været stigende, arbejder mejeriet fortsat hårdt på at nedsætte mængden af hændelser.

Direktøren fortæller til Skive Folkeblad, at 14 medarbejdere hver uge bruger én til to timer på at arbejde med arbejdsmiljøet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066