23948sdkhjf

Stjernekok tjener mere end nogensinde før

Wassim Hallals Michelin-restaurant Frederikshøj hiver flere penge i land end nogensinde før.

Restauranten fik sidste år sin anden Michelin-stjerne og tjente i 2021/22 4,4 millioner kroner. Det er en stigning på 51 procent fra året før, skriver Børsen.

Samtidig steg bruttofortjenesten fra 9,1 i 2020/21 til 11,8 millioner kroner, og det glæder Wassim Hallal, der er administrerende direktør, medejer og chefkok:

- Det har været sigende for vores forretning de seneste mange år, at vi hvert år har prøvet at trappe op. Jo ældre vi bliver, jo mere sammentømrede bliver vi, og så bliver vi også mere effektive, siger han til Børsen.

Selvom Michelin-kokken godt kan mærke, at inflationen har indflydelse på gæsternes rådighedsbeløb, fortæller Wassim Hallal til avisen, at bordene på Frederikshøj er fuldt bookede - dog ikke helt så langt ude i fremtiden som tidligere.

Udover Frederikshøj driver Wassim Hallal frokostrestauranten Anx, der siden 2020 har serveret luksusmåltider.

I 2021 solgte chefkokken ifølge Børsen aktiemajoriteten i Frederikshøj til Formuepleje-stifter Claus Hommelhoff og nogle medarbejdere. Wassim Hallal ejer fortsat 35 procent af restauranten. 

FREDERIKSHØJ ApS
Regnskabsår 2021 2020 2019
Valuta mio. DKK mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 11,8 9,1 8,3
Resultat af primær drift 5,6 3,4 3,4
Resultat før skat 5,7 3,8 3,6
Årets resultat 4,4 2,9 2,8
Balancestatus 11,8 20,9 17,1
Egenkapital 4,6 14,8 11,9
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11