23948sdkhjf

Destilleri mangler 37.000 flasker – nu må whiskykøberne selv designe

Hos Stauning Whisky i Vestjylland står 2,3 millioner liter dansk whisky på træfade, og en hel af beholdningen er klar til at komme på flaske. Men destilleriet har et stort problem - aktuelle leveringsforsinkelser betyder,  at Stauning Whisky akut mangler 37.000 tomme flasker at fylde whiskyen på.

Det svarer til cirka en femtedel af alle de flasker, destilleriet  forventer at sælge i 2023, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

I bestræbelserne på at løse flaskemanglen har Stauning Whisky valgt at gå alternativt til værks. Destilleriet er således klar til at frigive 37.000 gennemsigtige flasker - flasker, som whiskykøberne selv får muligheden for at dekorere.

- Vi har brugt rigtig mange kræfter på at designe vores flasker, så det var naturligvis en mavepuster, da vi fik meldingen. Men det ligger ikke i vores dna at sidde og ærgre sig. Møder vi en udfordring, så løser vi den. I dette tilfælde er udfordringen flasker, så i stedet for at forsinke vores levering flere måneder, laver vi noget særligt, som kunderne selv kan være med til at sætte præg på, siger Alex Munch, medstifter og marketingchef i Stauning Whisky.

Tusch og klistermærker

De løsningsorienterede vestjyder har købt 37.000 gennemsigtige glasflasker og lavet et nyt gør det selv-sæt, der inkluderer guldtuscher og klistermærker med motiver fra destilleriet. Så kan whiskykøberne selv være med til at designe deres helt egen whiskyflaske med guldskrift, klistermærker og egne kreative indfald.

-  Det er en fed tanke, og jeg håber, at folk vil kaste sig over det med kreativitet. Og hvis man fortryder sit design, kan tuschen vaskes væk med en smule whisky fra flasken – hvis man altså kan undvære lidt, siger  Alex Munch.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109