Eksperter viser sig frem for kødbranchen
Procesudstyrsproducenten Marel har sat hele dagen af 8. marts til sit såkaldte Meat ShowHow i Kastrup.
Her vil både små og store kødproducenter kunne se Marels udstyr i funktion og få en snak med virksomhedens eksperter om, hvilken afgørende rolle automatisering, digitalisering og modularitet vil spille for kødforarbejdning i fremtiden.
- Besøgende vil få unik mulighed for at lære, hvordan forarbejdningslinjer kan gøres mere bæredygtige, effektive, fleksible og profitable med intelligente løsninger, konstaterer Marel i en omtale af arrangementet.
- Konstante forandringer i forbrugermønstre og øgede lovkrav betyder, at kødforarbejdningsvirksomheder skal være stadigt mere tilpasningsdygtige for at imødekomme efterspørgslen efter varierede produkter. Som partner til fødevareindustrien udvikler vi robot-teknologi og datadrevne løsninger til at transformere kødforarbejdning og sikre, at vores kunder forbliver konkurrencedygtige, tilføjer producenten.
De besøgende i Marels demonstrationscenter i Kastrup kan blandt andet opleve udbenings- og trimmesystemer - og se en linje til produktion og pakning af marinerede kødstrimler, en portioneringslinje med robotpakning samt en ny burgerlinje.