23948sdkhjf

Matchmaking for fødevarevirksomheder

Fødevarevirksomheder har nu mulighed for at komme i dialog med nogle af landets bedste forskere inden for fødevarer og fødevareteknologi.
Ved et arrangement på Aarhus Universitet i Foulum, Tjele, den 4. april 2013 kan virksomheder mødes med 12-15 forskere fra Aarhus Universitet med henblik på at skabe samarbejde.

For at få mere innovation i den danske fødevarebranche har virksomhederne ofte brug for viden, men kan have svært ved at vide, hvor de kan finde den.

Det rådes der bod på med ”Mød en forsker”-arrangementet, som er matchmaking mellem virksomheder og forskere på fødevareområdet – en nem, gratis og tidsbesparende måde at få adgang til meget forskellig viden.

Muligheder øjnes
Ved at deltage i matchmakingen får den enkelte virksomhed en ny kontakt og partner, som kan hjælpe med at tilføre værdi i virksomheden fremover. Overblikket over mulighederne skabes, og virksomhederne får mulighed for at spørge efter specifik viden.

- Det er anden gang, at vi arrangerer matchmaking på fødevareområdet sammen med Aarhus Universitet, og vi kan fra sidste års arrangement se, at virksomhederne får rigtig meget brugbar viden med hjem fra møderne. Fx har to virksomheder fået støtte til projekter – til gavn for innovationen i virksomhederne, siger Gyda Bay, innovationschef for Future Food Innovation, der er et tiltag under Agro Business Park til fremme af fødevareinnovation.

Book en forsker
Inden virksomhederne møder op til arrangementet, kan de på forhånd booke møder med forskerne, så de ved arrangementets start har et mere eller mindre fastlagt mødeprogram.

Hvert møde varer kun 20 minutter, så virksomhederne har god mulighed for at tale med flere forskere samme dag om forskellige emner.

Matchmakingen afholdes torsdag den 4. april 2013, kl. 08.30-14.00, på Aarhus Universitet, Blichers Allé 20, 8830 Tjele.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079