23948sdkhjf

Begrænset kødfusk i Danmark

Det er sjældent, der sker fusk med blandet kød i Danmark. Sporbarheden er god herhjemme, mener Fødevarestyrelsen.
Det fortæller beredskabschef i Fødevarestyrelsen, Kim Sigsgaard, til avisen.dk.

Han erindrer ikke, at der tidligere har været kødfusk herhjemme, hvor hestekød har været involveret. I de få tilfælde, som er blevet opdaget, har det drejet sig om svinekød og lammekød.

Beredskabschefen vurderer, at det er yderst sjældent man ser så omfattende en sag, som det er tilfældet med Findus. Han mener det danske kontrolapparat i Fødevarestyrelsen er godt.

- Jeg synes helt generelt, at sporbarheden er rigtig god. Vi kan se, hvor kødet kommer fra og derved spore kilderne tilbage til de slagterier, som har leveret det, siger Kim Siegsgaard til avisen.dk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078