23948sdkhjf

Bocuse d’Or på Copenhagen Food Fair

I år bliver Danmarks næste kandidat til kokkenes VM, Bocuse d’Or, fundet på fødevaremessen Copenhagen Food Fair.
Med Danmarks hidtil flotte placeringer ved Bocuse d’Or i 2011 og 2013, hvor henholdsvis Rasmus Kofoed vandt guld og Jeppe Foldager vandt sølv, er årets udvælgelseskonkurrence en af messens helt store begivenheder.

- Teamet bag Copenhagen Food Fair er utrolig glade for, at messen er blevet valgt som venue for Bocuse d’Ors udvælgelseskonkurrence. Konkurrencen tilfører messen et ønsket internationalt gastronomisk perspektiv, som er med til at styrke messen fremadrettet, udtaler arrangementschef Malina Lebrecht Hye.

- Vi har med en pejling af tiden og med fokus på underholdning og performance skabt en oplevelsesplatform, hvor madentusiaster og fagfolk kan mødes og få stimuleret sanserne. Med Bocuse d’Or-konkurrencen kan både udstillere og besøgende se frem til en dag med masser af oplevelser og faglig underholdning – helt i tråd med messens nye koncept, fofortsætter hun.

Om konkurrencen
Som noget nyt kvalificerer de tre bedste ved Årets Kok sig direkte til Bocuse d’Or-konkurrencen. Derudover deltager fem andre kandidater udpeget af Akademiet Bocuse d’Or Danmark. De 8 kandidater har i alt seks timer til at tilberede en menu ud fra årets tema lam med røg og løg. Konkurrencen finder sted i området KITCHEN i hal C4.

I dommerpanelet sidder Jeppe Foldager (æresdommer), Rasmus Kofoed, Jaspar Kure, Jakob de Neergaard, Wassim Hallal, Jens Peter Koldbeck, Mikael Christensen, Thomas Herman, Thomas Pasfall og Per Hallundbæk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064