23948sdkhjf

Nordjyde blev "Årets Kok 2013"

Michael Miv Pedersen fra Aalborg vandt titlen som årets kok på Copenhagen Food Fair søndag.
Prisen kommer belejligt, eftersom Michael Miv Pedersen skal åbne en ny restaurant i Aalborg 1. april, skriver Nordjyske.dk

Vindermenuen bestod af:
  • Forret: Tempereret rødfisk med blød rygeost, sprøde hvidløg og müsli. Hertil råsyltet kartoffel, persilleperler og aromatisk olie.
  • Hovedret: ”Brændt jordbund”. Gris og due med jordskok som blød og sprød, hertil selleri og løg samt syltede svampe og svampesauce, timian og flammer.
  • Dessert: ”Runde former”. Chokolade med æble og citron samt parfumeret sirup og kokos, æble- og kokossorbet med saltet karamel, vanilje og karamel med kokoskrokant.


Sølvmedaljen gik til sidste års vinder, Peter Pepke, fra Restaurant Nimb i København, mens bronzemedaljen gik til Kristina Korsgaard Wolf fra Restaurant Geranium i København.

Prisen blev overrakt af Adam Price sammen med en check på 30.000 kroner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094