23948sdkhjf
Del siden

ST Steel ApS

ST Steel ApS er en rustfri smedevirksomhed beliggende i Kolding, som beskæftiger sig med  smedearbejde  og montage. Virksomheden er grundlagt 2020, af Jonas, hvor Mathias kom ind i virksomheden i 2022. De driver virksomheden i fællesskab. De valgte af tage springet som selvstændige og fokusere på at lave det perfekte håndværk.

Det ligger begge på sinde, at deres kunder altid får det perfekte resultat. Det gælder i hele processen, lige fra kundens første henvendelse, til det færdige produkt. Løbende er der kommunikation mellem dem og kunden, så de kommer sikkert i mål. Denne tilgang har givet flere store kunder, som er glade for resultatet og for samarbejdet. Ligeledes er tilgangen til deres ansatte en vigtig faktor.

Glade ansatte, giver de bedste resultater. 

Vi er eksperter i rør, small scale anlæg, tanke, procesanlæg og miljøstationer. Vores kunder har alle forskellige behov og derfor tilbyder vi altid skræddersyede løsninger med udgangspunkt i hver enkelt kundes ønsker. Kvalitet ligger i vores DNA og er derfor altid i fokus.

Via vores tætte samarbejde med vores underleverandører, kan vi også tilbyde blandt andet laserskæring, valsning af større emner, bukning, CNC-drejning og fræsning.

ST Steel ApS
Jernet 15
6000 Kolding
Danmark
CVR nummer: DK42001724
7
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031