DHI A/S
DHI er en selvejende, international rådgivnings- og forskningsorganisation.
Vi har et indgående kendskab til fødevarelovgivning og toksikologi og hjælper med at vurdere sikkerheden ved fødevarekontaktmaterialer, fødevareingredienser, nye råvarer, tekniske hjælpestoffer og tilsætningsstoffer.
Vi udfører også risikovurderinger af forureninger og kan hjælpe med at fastsætte grænseværdier i forbindelse med egenkontrol (HACCP og ISO 22000).
Toksikologiske datasøgninger indgår i mange af vores opgaver, men datasøgning kan også udføres som en selvstændig ydelse.
DHI er godkendt af Fødevarestyrelsen som rådgiver på fødevareområdet.
Vores kunder omfatter industrien, offentlige myndigheder samt handelsfirmaer, brancheforeninger m.fl.
Se mere om vores ydelser vedr. fødevaresikkerhed her.
DHI er godkendt som teknologisk serviceinstitut (GTS) af Uddannelses- og Forskningsministeriet og er en del af GTS-netværket.