Listeria, salmonella og coli?
Har du mikrobiologiske udfordringer i produktionsmiljøet?
FHS Scandinavia har igennem 20 år opnået stor erfaring i at finde netop de løsninger, der virker til de miljøer, som bakterier optræder i. I Norge har vi mange eksempler på hvordan vi kan fjerne/reducere listeria i fiskeindustrien, og disse erfaringer bruger vi, når vi arbejder med listeriaudfordringer i andre fødevareindustrier. Listeria trives – til forskel fra andre bakterie – ved lavt iltindhold i f.eks. pålægsemballager, men ved at installere UVC i pakkeområdet, kan listeria fjernes fra overflader og udstyr. Derudover kan LED UV arbejdslys reducere forekomsten af listeria med op til 1 log. Læs mere i vores cases og artikler på hjemmesiden.
Colibakterier findes overalt i naturen og det er derfor ikke realistisk at fjerne bakterien fuldstændig. Men med en specialudviklet FHS løsning kan coli stort set reduceres, og det færdige produkt opnår signifikant længere holdbarhed. Kontakt os og hør mere om vores effektive bekæmpelsen af Listeria, Salmonella og Coli med UV-C og LED UV.