23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Ekspert CNC-fræsning af plast til komplekse emner

Udløber
1. februar 2025

Skal du have fræset et emne i plast? Hos Induflex er vi specialister i CNC-fræsning, der sikrer præcision og høj kvalitet hver gang. Vores moderne spåntagende værksted håndterer både små og store produktioner samt prototyper, så dine plastemner fremstilles nøjagtigt efter dine specifikationer.

 

Hvorfor vælge CNC-fræsning?

CNC-fræsning er ideel til bearbejdning af tekniske og mekaniske plastemner med høj kompleksitet. Metoden anvendes bredt i industrien til fremstilling af alt fra mindre komponenter til større maskindele. Vi kan bearbejde en bred vifte af plasttyper og sikre et perfekt resultat efter dine specifikationer. 

 

Nyeste teknologi og mangeårig erfaring

I vores spåntagende og moderne produktion finder du forskellige CNC-fræsere, der omfatter både 3-akset og 5-akset fræsere. Det giver os mulighed for at tilbyde en fleksibel CNC-fræsning og bearbejde dine emner optimalt efter dine specifikationer og producere dine maskindele inden for 10 hverdage i de fleste tilfælde.

Vi har forskellige CNC-fræsere som kan klare forskellige dimensioner, men kan klare både store som små emner i plast. Alle vores CNC-fræsere er optimerede til plastbearbejdning, og vores erfaring garanterer et perfekt resultat. Vi bruger maskiner designet specielt til dine emners formål og tager højde for plastens unikke egenskaber.

Vores automatiske pladelager er tilkoblet en af vores 5-aksede fræsere, der dermed sikrer hurtig klargøring af materialerne til dine emner. Dertil benytter vores fræserafdeling en cobot, som benyttes til automatisering af større serieproduktion af mindre komponenter. 

 

Ren plastproduktion

Hos Induflex arbejder vi udelukkende med plast, hvilket sikrer en ren produktion uden røgdannelse og benyttelse af smørelse, såsom olie. Vores fræsede emner leveres klar til brug uden behov for yderligere rensning andet end en luftrensning. 

 

Industriens plastpartner

Med over 35 års erfaring i plastbearbejdning er vi din pålidelige partner. Hos Induflex er vores hold af specialister engageret i at forvandle din vision til virkelighed gennem kvalitets plastbearbejdning af plastemner til industrielle formål. 

Vores topmoderne maskinpark tillader os at forædle og bearbejde plast og skabe værdiskabende plastkomponenter ud fra dine krav, design og behov. Det, med vores knowhow, gør, at vi kan tilbyde vores kunder de rigtige løsninger til de rigtige priser med en kort leveringstid samt den kvalitet, som du ønsker.

 

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak om dine behov inden for CNC-fræsning af plastemner. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå optimale resultater og maksimere værdien af dine produkter.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan blive din plastpartner og hjælpe dig med at realisere dine projekter gennem teknisk plast.

Induflex A/S
Hagensvej 25
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12828195

Kontaktperson

RH
Rasmus Hosbond
Salgschef
rh@induflex.dk

Send til en kollega

0.047