23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Skab præcise og ensartede overfalder på dine plastemner med CNC-drejning 

Udløber
31. januar 2025

Har du brug for præcise drejede emner i plast? Hos Induflex tilbyder vi CNC-drejning af høj kvalitet, hvor vi bearbejder dine plastemner med stor præcision og ensartethed. Vores erfarne team og moderne maskiner sikrer, at dine tekniske og mekaniske plastemner opfylder dine krav.

 

Hvorfor vælge CNC-drejning?

CNC-drejning er en effektiv metode til at reducere diameteren på plaststænger og skabe komplekse former og designs. Metoden bruges ofte til runde emner, men kan også bearbejde firkantede og andre former med høj præcision. Resultatet er ensartede og flotte emner i høj kvalitet, der opfylder selv de mest udfordrende krav.

Vores CNC-drejebænke er optimerede til plast og synkroniseret med en stanglader, hvilket muliggør kontinuerlig bearbejdning uden manuel indgriben. Vi håndterer både små og store serieproduktioner samt prototyper, så du kan få dine emner fremstillet hurtigt og effektivt. Vi bruger maskiner designet specielt til dine emners formål og tager højde for plastens unikke egenskaber.

CNC-drejere kan anvendes til at skabe utallige ind- og udvendige profiler. Under CNC-drejning kan en bred vifte af emner fremstilles, herunder aksler, stænger, koblinger, fittings, ventiler, tandhjul, tandhjulsæt, isoleringskomponenter, komponenter til elektronik og medicinske enheder. 

 

Ren plastproduktion

Hos Induflex arbejder vi udelukkende med plast, hvilket sikrer en ren produktion uden røgdannelse og benyttelse af smørelse, såsom olie. Vores drejede emner leveres klar til brug uden behov for yderligere rensning andet end en luftrensning. 

 

Industriens plastpartner

Med over 35 års erfaring i plastbearbejdning er vi din pålidelige partner. Hos Induflex er vores hold af specialister engageret i at forvandle din vision til virkelighed gennem kvalitets plastbearbejdning af plastemner til industrielle formål. 

Vores topmoderne maskinpark tillader os at forædle og bearbejde plast og skabe værdiskabende plastkomponenter ud fra dine krav, design og behov. Det, med vores knowhow, gør, at vi kan tilbyde vores kunder de rigtige løsninger til de rigtige priser med en kort leveringstid samt den kvalitet, som du ønsker.

 

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak om dine behov inden for CNC-drejning af plastemner. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå optimale resultater og maksimere værdien af dine produkter.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan blive din plastpartner og hjælpe dig med at realisere dine projekter gennem teknisk plast.

 

Induflex A/S
Hagensvej 25
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12828195

Kontaktperson

RH
Rasmus Hosbond
Salgschef
rh@induflex.dk

Send til en kollega

0.174