23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Fødevare- og medicinalindustri - Mink børster i følsomme områder

Udløber
8. august 2025

For at opfylde de strenge krav fra fødevare- og medicinalindustrien har vi fået alle vores standardbørstematerialer i blå testet og certificeret for fødevaregodkendelse i henhold til (EU) VO10/2011 og FDA.

I dag er industriel håndtering og bearbejdning af fødevarer en af de processer, hvis automatisering er blevet utænkelig uden brug af tekniske børster. Fra rengøring af transportbånd og bageplader til vask af frugt og grøntsager og påføring af glasur – Minks alsidige børster muliggør en skånsom og effektiv forarbejdning.

Også i medicinalindustrien sikrer tekniske børster fra Mink, at de strenge specifikationer overholdes, og bidrager dermed til brugernes sikkerhed. Utallige farmaceutiske virksomheder satser på vores specialbørsters pålidelighed og præcision.

Vores standardbørster til fødevare- og medicinalindustrien er allerede certificeret i henhold til (EU) VO10/2011 og FDA. Vi kan også få certificeret specielle børstematerialer, hvis behovet opstår. I tæt sammenarbejde med dig sørger vi for, at selv særlige krav til materialerne bliver opfyldt og at du altid kan stole på vores produkters kvalitet og sikkerhed.

Dine fordele:
Testet med worst-case-scenarie (testforhold OM5/OM6 eller tilsvarende), hvilket dækker over alle produktberørende konstellationer
Certificering i overensstemmelse med forordning (EU) 10/2011 samt alle udvidelser op til ændring 17 (EU) 2023/1627, (EU) 2023/2006 og i overensstemmelse med FDA
Børstematerialerne er godkendte til alle typer af fødevarer
Konformitetserklæring – alle informationer i overblik

Du har planer om at bruge en Mink børste i fødevare- eller medicinalindustrien? Så kontakt os uforpligtende – vi står klar med rådgivning. 

Mink-Bürsten ApS
Glasvænget 2
5492 Vissenbjerg
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11172083

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047