23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Præcision og kvalitet til kundespecifikke plastemner med laserskæring

Udløber
1. februar 2025

Har du brug for præcise udskåret plastemner? Hos Induflex tilbyder vi laserskæring af højeste kvalitet, hvor dine emner skæres med millimeterpræcision og enestående snitkvalitet. Vores topmoderne laserskærere og erfarne team sikrer, at dine projekter leveres til tiden og opfylder alle kvalitetskrav.

 

Hvorfor vælge laserskæring? 

Laserskæring er den mest effektive og præcise metode til udskæring af plastplader. Den termiske skæreproces giver imponerende resultater med minimal varmepåvirkning, hvilket sikrer glatte kanter og en fremragende finish. 

Metoden er både hurtig og omkostningseffektiv. Det skyldes samtidig, at fleksibiliteten er stor og startomkostningerne er lave ved at laserskære et emne, da der ikke er udgifter til hverken form- eller stanseværktøjer.

Laserskæring muliggør skæringer af komplekse former og detaljerede mønstre i teknisk plast, noget der tidligere var udfordrende med traditionelle teknikker. Udskæringer med laser af teknisk plast åbner op for en bred vifte af muligheder, da tekniske plastmaterialer generelt er velegnede til denne bearbejdningsmetode. 

 

Ren plastproduktion

Hos Induflex arbejder vi udelukkende med plast, hvilket sikrer en ren produktion uden røgdannelse og benyttelse af smørelse, såsom olie. Vores laserskårne emner leveres klar til brug uden behov for yderligere rensning andet end en luftrensning. 

Med over 35 års erfaring og tre laserskærere med de nyeste teknologier, kan vi håndtere både små og store serier. Vi skærer en bred vifte af plastmaterialer som akryl, nylon og polyester med høj præcision og inden for 5-10 hverdage.

 

Industriens plastpartner

Med over 35 års erfaring i plastbearbejdning er vi din pålidelige partner. Hos Induflex er vores hold af specialister engageret i at forvandle din vision til virkelighed gennem kvalitets plastbearbejdning af plastemner til industrielle formål. 

Vores topmoderne maskinpark tillader os at forædle og bearbejde plast og skabe værdiskabende plastkomponenter ud fra dine krav, design og behov. Det, med vores knowhow, gør, at vi kan tilbyde vores kunder de rigtige løsninger til de rigtige priser med en kort leveringstid samt den kvalitet, som du ønsker.

 

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak om dine behov inden for laserskæring af plastemner. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå optimale resultater og maksimere værdien af dine produkter.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan blive din plastpartner og hjælpe dig med at realisere dine projekter gennem teknisk plast.

Induflex A/S
Hagensvej 25
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12828195

Kontaktperson

RH
Rasmus Hosbond
Salgschef
rh@induflex.dk

Send til en kollega

0.062