23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Ekspert bukning af plast til dine specifikke krav

Udløber
1. februar 2025

Skal du have bukkede plastemner til dit projekt? Hos Induflex tilbyder vi både kold- og varmebukning af plast med stor præcision og holdbarhed. Vores erfaring og ekspertise sikrer, at dine plastemner opfylder alle krav til form og funktion.

 

Hvorfor vælge bukning af plast? 

Bukning af plast er en omkostningseffektiv metode til at forme holdbare og præcise emner. Det anvendes ofte til at forme komplekse emner uden at gå på kompromis med materialets styrke. Bukning reducerer behovet for samlinger og fastgørelser hvilket resulterer i en stærkere og mere æstetisk løsning. 

Bukning bruges i stort omfang til maskin- og sikkerhedsafskærmninger for at tilpasse udskårne plastemner til bestemte hjørner ved at bukke emnerne efter mål. 

 

Hos Induflex arbejder vi med primært med varmebukning, men kan også koldbukke, selvom det oftest er mest effektivt med varmebukning. 

Varmebukning er en teknik, hvor plasten opvarmes til en temperatur, hvorefter den bliver formbar og bukkes manuelt efter de ønskede specifikationer. Denne metode er ideel til større og mere komplekse emner, der kræver præcise og glatte bøjninger. Denne metode giver mulighed for at opnå skarpe hjørner og rene linjer, som er vigtige at imødekomme ved tekniske applikationer. 

Koldbukning er en hurtig og omkostningseffektiv metode til bukning af mindre emner i velegnede materialer, uden behov for opvarmning. Denne teknik er velegnet til simple bøjninger og produktion i større serier, hvor præcision stadig er vigtig, men kravene til kompleksitet er lavere.

 

Industriens plastpartner

Med over 35 års erfaring i plastbearbejdning er vi din pålidelige partner. Hos Induflex er vores hold af specialister engageret i at forvandle din vision til virkelighed gennem kvalitets plastbearbejdning af plastemner til industrielle formål. 

Vores topmoderne maskinpark tillader os at forædle og bearbejde plast og skabe værdiskabende plastkomponenter ud fra dine krav, design og behov. Det, med vores knowhow, gør, at vi kan tilbyde vores kunder de rigtige løsninger til de rigtige priser med en kort leveringstid samt den kvalitet, som du ønsker.

 

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak om dine behov inden for bukning af plastemner. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå optimale resultater og maksimere værdien af dine produkter.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan blive din plastpartner og hjælpe dig med at realisere dine projekter gennem teknisk plast.

Induflex A/S
Hagensvej 25
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12828195

Kontaktperson

RH
Rasmus Hosbond
Salgschef
rh@induflex.dk

Send til en kollega

0.062