Få en studerende i kødpraktik
Få et frisk pust og mulighed for at få løst en konkret opgave. Flere virksomheder har allerede været praktikvært og fået et nyt syn på rutinerne.
I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til fx udtagning af ekstra prøver, dokumentation af arbejdsgange eller af nye produktionsprocesser. Her kan en praktikant, der kommer med friske øjne og ny viden fra universitetet, være en hjælp. Praktikanterne får samtidig afprøvet noget af teorien fra deres uddannelse i praksis.
Det er ikke svært at være praktikvært, så hvis det lyder interessant, kontakt Marchen Hviid, mahd@teknologisk.dk
I foråret 2015 var seks studerende i kødpraktik. To var i praktik i udlandet, mens de fire, som blev i Danmark, var i praktik hos DMRI, Tulip, Danish Crown, Landbrug & Fødevarer, Dupont og ISI FOOD Protection.
Kødbranchen har gennem mange år støttet studerende i at komme i kødpraktik, så de kan få indsigt i arbejdsgange, processer, udfordringer og muligheder. Flere af de tidligere års kødpraktikanter er nu ansat i branchen samt hos leverandører og myndigheder
Mere information om kødpraktik