23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kursus om allergener og risikohåndtering i fødevareindustrien

Vil du gerne vide, hvordan man kontrollerer allergener i en fødevareproduktion på den mest optimale måde, og hvordan risikohåndtering af allergener integreres i den almindelige risikoanalyse?

Så vær med, når vi holder kursus om allergener den 1. oktober.

På kurset kommer vi også ind på, hvorfor det er så svært at finde en grænseværdi; kritiske elementer som råvarer, udstyr og fremstillingsproces; og hvad der skal til for at få en undtagelse fra mærkningspligten. Kurset er en blanding af teori og opgaver. Læs mere om kurset her

Kursusdato og sted: 1. oktober 2015 - DHI, Hørsholm

DHI A/S
Agern Allé 5
2970 Hørsholm
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36466871

Kontaktperson

VS
Vibeke Salmon
Kursussekretær
+45 45169144 ves@dhigroup.com

Send til en kollega

0.031