På overfladen ligner byen fuldstændig sig selv.
Med sine omkring 400 indbyggere ligger den og skutter sig under en regntung sommerhimmel, mens strand og fortove ligger øde hen. Kun med undtagelse af de mest hårdkogte naturtyper, der - iklædt regntøj fra top til tå - stædigt repeterer vendingen om dårligt vejr versus dårlig påklædning for alle, de ...
Michelin-restaurant har kun tre ansatte
En af Danmarks nyeste Michelin-restauranter har verdens måske mindste personale-setup
Hele teamet samlet på Restaurant Tri - indehaver og kok Nicolas Min Jørgensen (tv) med sine tre ansatte, kok Lasse Westman (th), medkok Jeanette Sarup Christensen (bagest til venstre) og restaurantchef Charlotte Haugaard. Foto: Bo Lehm
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement