23948sdkhjf

Sur bager har kontaktet fødevareministeren

Efter at have fået en sur smiley af Fødevarestyrelsen i både juni og juli - og en bøde på 15.000 kroner og en politianmeldelse - har indehaveren af Rømø Bageri, Kim Hansen, nu kontaktet fødevareminister Jacob Jensen og bedt ham se på sagen.

Det skriver JydskeVestkysten.

- For jeg føler, at det ikke er retfærdigt mere - så sådan er det. Så får vi se, hvad han svarer mig. Og det har jeg selvfølgelig meddelt fødevarekontrollen, at jeg har gjort, fortæller Kim Hansen til mediet. 

Bageren har ikke nogen kommentar til Fødevarestyrelsens kontrol, som ved det seneste besøg igen afslørede problemer med rengøringen.

"Lister ved tre låger på kølemontre ved sandwichtilvirkning i butik har mørke slimede belægninger. Der er belægninger på kanter ved opvaskemaskine. Reol med redskaber er mangelfuld rengjort. Der er indtørrede belægninger på hylder, og redskaber kommer flere steder i direkte kontakt med reolen", står der blandt andet i rapporten.

Om politianmeldelsen af bageriet fortæller Kim Laugesen, der er sektionsleder ved Fødevarestyrelsen, til JydskeVestkysten, at det er ren overholdelse af formalia, idet den seneste bøde er den tredje inden for to år.

Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.906