Danish Crowns ferskvareterminal runder 125 år
Andels-Svineslagteriet fra 1888 er i dag kendt som Danish Crowns Ferskvareterminal, som både leverer bulkvarer og gourmetudskæringer til hele Danmark.
I stedet blev fabrikken omdannet til en ferskvareterminal, som leverer fersk kød til slagtere i supermarkeder i hele Jylland og på Fyn, ligesom man distribuerer varer for Dansk Supermarked.
Desuden er DC Kolding hjemsted for Guldrummet, Danish Crowns modningsrum for det gode gourmetkød og specialgrise, der blandt andet leverer kød til Jens Munch i Skagen og Slagter Broe i Gentofte og specialudvalgte delikatesser, der aftages af toprestauranter på Stjerneruten som Restaurant Mash, Søllerød Kro og Fakkelgaarden.
Desuden har DC Kolding sørget for kød til kongelige gallamiddage som Dronning Margrethes 70 års fødselsdag.
Rasmus Hansen er fabrikschef og han roser sine 55 medarbejdere for altid at være yderst fleksible:
- Når arbejdet kalder, og der er tryk på til jul, påske og andre ekstraordinære tidspunkter, så er de altid klar til at tage fat, lyder det i en meddelelse fra Danish Crown.