23948sdkhjf

Spøgelseskøkken mistede 10 millioner kroner i 2022

Sidste års regnskab melder om et minus på 10 millioner kroner, en negativ egenkapital på 10,5 millioner kroner og en note fra revisoren om ”væsentlig usikkerhed” om selskabets fremtidige drift.

Men det får ikke den administrerende direktør og medejer af Hubb Kitchens, den 23-årige iværksætter Alexander Chalmer, til at ryste på hånden. Tværtimod tror han på bedre tal næste år og et overskud i 2024 for Hubb Kitchens.

- Vi har fået et godt billede af, hvordan vores forretning ser ud, så vi har tilpasset den, siger Alexander Chalmer til Børsen.

Hubb Kitchens er et såkaldt virtuelt køkken med et bredt sortiment af mad ud af huset – fra amerikansk til asiatisk – som kun leveres og altså ikke kan hentes af sultne kunder. Derfor kaldes konceptet for spøgelseskøkken i folkemunde.

Hubb Kitchens har to køkkener i København og åbner snart et tredje i hovedstaden. Desuden har man ambitioner om afdelinger i Aarhus, Odense og Aalborg. Selskabet havde et underskud på fem millioner kroner i 2021.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062