Whisky-iværksætter har fået lov til at bruge biskoppens kælder
Den 42-årige viborgenser Jimmy Steen Rasmussen mangler stadig penge til projektet, men han håber på inden årets udgang at kunne gå i gang med en ny whiskyproduktion i Viborg.
Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.
Viborg Whisky Distillery, som virksomheden skal hedde, har allerede fundet et godt sted til lagringen: Biskop Henrik Stubkjær har givet sin velsignelse til, at whiskyen må blive til virkelighed i den cirka 600 år gamle kælder under bispegården i domkirkebyen.
- Herhjemme har vi set folk springe ud i det, og for nogle er det gået godt. Jeg har kunnet følge dem fra sidelinjen både herhjemme og i UK, så jeg mener, at jeg kan tage det bedste fra alle. Grundingredienserne skal være på plads, og jeg har allerede indgået en aftale med en lokal landmand, som har noget rigtig godt korn, siger Jimmy Steen Rasmussen til mediet.
Han er nu på jagt efter investorer, men er kommet så langt, at han har fået lavet whiskybrandets grafiske udtryk.