Det sker: Innovationskonference om fødevareingredienser
Landbrug & Fødevarer inviterer sammen med Biopeople, Dansk industri, DTU Food, Ku og TI til konference om fødevareingredienser 12. september på Axelborg.
Konferencen vil fortælle den historie, der er en velbevaret hemmelighed i den store offentlighed: at fødevareingredienser kan bidrage til løsninger på samfundsmæssige udfordringer i forhold til:
- sunde fødevarer
- bæredygtig fødevareproduktion gennem ressourceeffektivitet
- ødevaresikkerhed og fødevareforsyning
På konferencen hører vi også om forbrugernes holdning til fødevareingredienser – i Danmark, Europa og i resten af verden. Er der i forbrugernes øjne forskel på fødevareingredienser? Hvad skal der til for, at forbrugerne hilser en ny fødevareingrediens velkommen?
Konferencen indledes med faglige inputs om formiddagen med deltagelse af virksomheder og forskningsinstitutioner. Om eftermiddagen er konferencens sigte at give inspiration, fortælle succeshistorier, se på (politiske) udfordringer, muligheder og få debat.
Se dagens fulde program (åbner pdf)
Kilde: Landbrug & Fødevarer