23948sdkhjf

Det sker: Innovationskonference om fødevareingredienser

Landbrug & Fødevarer inviterer sammen med Biopeople, Dansk industri, DTU Food, Ku og TI til konference om fødevareingredienser 12. september på Axelborg.
Konferencen vil sætte fødevareingredienser som dansk vækstområde på dagsordenen: Danmark har en global førerposition og en meget stærk klynge omkring fødevareingredienser og danske virksomheder og forsknings‐ og uddannelsesinstitutioner på området har potentialet til at skabe det helt store danske væksteventyr. Hvad skal der til for, at bevare den danske førerposition og indfri vækstpotentialet?

Konferencen vil fortælle den historie, der er en velbevaret hemmelighed i den store offentlighed: at fødevareingredienser kan bidrage til løsninger på samfundsmæssige udfordringer i forhold til:
- sunde fødevarer
- bæredygtig fødevareproduktion gennem ressourceeffektivitet
- ødevaresikkerhed og fødevareforsyning

På konferencen hører vi også om forbrugernes holdning til fødevareingredienser – i Danmark, Europa og i resten af verden. Er der i forbrugernes øjne forskel på fødevareingredienser? Hvad skal der til for, at forbrugerne hilser en ny fødevareingrediens velkommen?

Konferencen indledes med faglige inputs om formiddagen med deltagelse af virksomheder og forskningsinstitutioner. Om eftermiddagen er konferencens sigte at give inspiration, fortælle succeshistorier, se på (politiske) udfordringer, muligheder og få debat.

Se dagens fulde program (åbner pdf)

Kilde: Landbrug & Fødevarer

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.068