Plantebaseret kost er gennem de seneste par år stille og roligt begyndt at fylde mere i danskernes hverdag, hvor blandt andet flere fødevarevirksomheder har udvidet deres sortiment.
Det kan også ses, når det kommer til kantineordninger, hvor man engang næsten ikke kunne forestille sig, at der ikke var primært kød, man fik serveret. Men sådan er de...
Laver mad til 100.000 i Danmark om dagen - det bliver der spist markant mere af
Verdens største leverandør af madservice har gennem årerne set en klar ændring i hvad folk spiser i virksomhedens omkring danske 350 kantiner.
Martin Brandt driftsdirektør Compass Group og Eva Bräuner Sørensen (til højre.), specialkonsulent, SEGES Innovation til debat om plantebaseret mad sammen med Rikke Ramm Eberlein, senior konsulent CSR, Lidl. Pressefoto
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer