23948sdkhjf

Orklas danske topchef stopper

Efter seks år som adm. direktør  i norske Orklas danske virksomhed har Carsten Hänel nu annonceret, at han stopper til næste år.

Det skriver Orkla Danmark på Linkedin.

Af opslaget fremgår det blandt andet, at Hänel har besluttet at bruge mere tid på familien og andre interesser, og at der er sat gang i en rekrutteringsproces efter en afløser. 

Carsten Hänel har været hos Orkla i 25 år i to omgange med en start i 1998 som salgsdirektør hos Kims, hvor han siden blev adm. direktør. Efter et mellemspil som adm. direktør for Carlsberg Danmark vendte han tilbage til en tilsvarende post i Orkla Foods Danmark i 2018. Siden 2021 har han været CEO for Orkla Danmark.

- Jeg vil gerne udtrykke min dybeste taknemmelighed over for Carsten for hans bemærkelsesværdige ledelse og dedikation gennem årene. Hans evne til at levere stærke resultater har ikke blot styrket virksomhedens vækst, men også skabt en stærk og positiv kultur, der mærkes i hele organisationen. Derudover strækker Carstens indflydelse sig langt ud over Orkla Danmark, hvor hans engagement har haft en betydelig indvirkning på både den danske fødevaresektor og Orkla Foods Europe, siger Atle Vidar Nagel Johansen, CEO for Orkla Foods Europe og formand for bestyrelsen i Orkla Danmark.

- I løbet af min karriere har jeg haft fornøjelsen af at arbejde med nogle af de største FMCG-mærker i Danmark – de sidste 20 år som CEO. Det har været en stor fornøjelse hver eneste dag. Men jeg har altid lovet min familie, at jeg ville trække mig tilbage fra den daglige drift i god tid for at tilbringe mere tid med dem, og få tid til at udforske andre interesser. Med en milepælsfødselsdag for døren, føles det som det rette tidspunkt, siger Carsten Hänel selv i opslaget.

Han fortsætter i jobbet frem til foråret næste år.

Med højt profilerede mærker som Kims, Bähncke, Den Gamle Fabrik, Beauvais og mange, mange flere er Orkla blandt de største mærkevare-aktører indenfor fødevarer på det danske marked. 

Den samlede danske omsætning under Orklas paraply løber op i over fire milliarder kr. fordelt på en række forskellige selskaber.

Læs også Milliardvækst i norske kr.: Sådan fordeler Orklas danske omsætning sig (food-supply.dk)

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063