Det sker: Mød en forsker
Future Food Innovation og Aarhus Universitet arrangerer for 3. gang matchmaking for nogle af Danmarks bedste fødevareforskere og fødevarevirksomheder i Region Midtjylland.
Har du og din virksomhed nogle konkrete udfordringer, som i ønsker hjælp til, eller ønsker du viden om specifikke områder, så har du nu chancen for at komme i hurtig dialog med relevante eksperter indenfor blandt andet:
• Ingredienser
• Råvarekvalitet
• Differentierede og biofunktionelle fødevarer
• Fødevarekemi og –teknologi
• Planter, klima og bæredygtighed
• Metabolisme og sensorik
• Produktions-, rengørings- og effektiviseringsprocesser
• Branding
• Forbrugeradfærd inden for fødevaresektoren
• Funding
Hvorfor samarbejde med en forsker?
Når virksomheder samarbejder med vidensinstitutioner omkring udvikling og innovation, viser det sig, at medarbejderne bliver mere produktive, og at resultater og løsninger hurtigere frembringes. Altså kort sagt, der bliver kortere fra ny ide til faktura!
I foråret 2013 arrangerede Future Food Innovation 92 møder mellem 14 forskere og 35 små og mellemstore virksomheder. Efterfølgende har flere deltagere fundet sammen i et samarbejde, hvoraf flere samarbejder allerede er i gang. Eksempelvis er en stor international virksomhed kommet med i et længerevarende innovationsforløb. En anden virksomhed har fået tilknyttet en erhvervs ph.d., som skal undersøge sundhedsfremmende stoffer i proteiner, og derudover har en tredje virksomhed fået støtte til at indsamle ny viden i samarbejde med forskere.
Læs mere om programmet og tilmelding her
"Mød en forsker" løber af stablen torsdag den 27. marts 2014 kl. 8.30–14.30 på Aarhus Universitet, Blichers Allé 20, Foulum, 8830 Tjele. Det er gratis at deltage.