23948sdkhjf

Foodexpo bliver mere appetitlig

Arrangørerne af Foodexpo har planlagt et omfangsrigt program af nyheder, aktiviteter og oplevelser, når branchen mødes i Herning fra 16. til 18. marts.
Foodexpo 2014 byder på stribevis af nyheder og tiltag, som skal give Danmarks største fødevaremesse endnu mere indhold. Fokus er blandt andet på økologi, undergrundsmad, branchenyheder og meget, meget mere.

- Vi har ønsket at præsentere en messe, der inspirerer de besøgende på nye måder, og i år lancerer vi en stribe nye tiltag, som skal gøre messen endnu mere appetitlig, siger projektleder Carina Kirkegaard, MCH:

- Blandt andet får nyhederne langt større bevågenhed. Mange kommer til Foodexpo for at lade sig inspirere og se det seneste, og derfor samler vi alle nyhederne på én stor stand. Derudover har vi sat meget ind på at spejle de nyeste tendenser med eksempelvis hotelindretning, økologi og et bud på fremtidens køkken, siger hun.

Inspiration og netværk
Foodexpo er stedet, hvor hele branchen mødes – detailleddet, brancheforeninger, storkøkkenudstyr, hoteller, restaurationerne og fødevareleverandører fra alle ender og kanter. Derfor er fokus i høj grad lagt på netværk og faglig inspiration, som både kan rykke grænser og være med til at skabe debat.

- Vi vil gerne bidrage med inspiration og til at skabe netværk, men også med debat og konkret viden. Med Speakers Corner har vi skabt et debatforum, som bliver interessant at følge, og vi har unge, vilde kokke i Gastronomisk Undergrund, der vil prøvekøre nye kreationer for publikum, siger projektleder Carina Kirkegaard, MCH.

Fakta om Foodexpo
Den sjette udgave af Foodexpo finder sted i MCH Messecenter Herning fra 16. til 18. marts 2014, og pt. er 370 udstillere tilmeldt. Der gennemføres konkurrencer som Årets Kok, Årets Tjener, Nordens Bedste Kok og kåringer af blandt andet Danmarks bedste leverpostej og spegepølse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094