23948sdkhjf

SuperBest stopper produktion af fiskefars

Kontant har afsløret fordærvelsesbakterier i fiskefars, der ligger 100 gange over den vejledende grænseværdi. Supermarkedskæden har derfor valgt at indstille al salg af fiskefars, der produceres lokalt i 18 butikker.
I 18 ud af 92 SuberBest-butikker hakker og pakker man selv sin fiskefars, og i Nyborg kunne DR's journalister i aftenens Kontant-udsendelse afsløre, at butikken solgte fars med et alt for højt bakterieindhold. Den ansvarlige for den pågældende fiskeafdeling blev straks fyret, da der her både var brugt en for gammel råvare samt svindlet med datomærkningen. Det skriver DR.dk.

SuperBest har efterfølgende selv undersøgt sine øvrige butikker, der kører med samme koncept. Denne undersøgelse viser, at størstedelen af butikkerne har håndteret fiskefarsen i overensstemmelse med alle regler og kvalitetskrav, mens prøverne i 6 butikker har overskredet grænseværdien for bakterieindhold.

- Det er uacceptabelt, og vi beklager meget over for vores kunder. Vi har på baggrund af dette besluttet øjeblikkeligt helt at stoppe for salget af fiskefars, der er
hakket og pakket lokalt i butikkerne. Vi åbner ikke for salget af fiskefars, der er hakket og pakket i butikkerne, før vi er sikre på, at det fungerer 100 % i forhold til at leve op til vores regler og høje kvalitetskrav, skriver SuperBest-ejeren Dagrofa i en meddelelse.

Kæden vil nu etablere en central kontrol af al fiskefars og butikkerne skal fremover certificeres til selv at hakke og pakke fiskefars.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125