23948sdkhjf

Det sker: Få tips til innovation gennem samarbejde

Med en event den 30. september i Agro Food Park sættes punktum for ”Gastronomisk co-creation”, - et innovationssamarbejde mellem fødevarevirksomheder, og uddannelsesinstitutionen VIA University College med Future Food Innovation som partner.
”Hvad er det for en værdi, du kan hente ved at samarbejde med andre og hente viden udefra i forbindelse med udvikling af virksomheden”?

Sådan lyder et af de nøglespørgsmål, fødevarevirksomheder som Original Chia, Woodshade, DuPont, Nordic Ingredient og Soy4You har arbejdet med i samarbejde med lærere og studerende fra VIA University College.

- Det har været frugtbart for alle parter at samarbejde om innovation. Virksomhederne har fået ny viden og inspiration, og VIA’s undervisere og studerende er blevet opkvalificeret og vil derfor kunne gøre det endnu bedre ved en senere lejlighed, siger projektleder Thorsten Høegsberg, VIA.

Mangfoldige aktiviteter
Projektet har taget udgangspunkt i virksomhedernes behov for re-design eller udvikling af nye eller eksi-sterende produkter. Nøgleordene har været bruger-/kundedreven innovation og co-creation med VIA-studerende, potentielle kunder og virksomhederne, og VIA’s facilitatorer har støttet hele vejen igennem.

Undervejs har parterne gennemført forskellige aktiviteter, for eksempel Innovation Camps, Rullende Mas-ter Class, Gastronomisk Værksted og udvikling af produkt-prototyper.

Do’s and dont’s
På eventen præsenterer de deltagende virksomheder, hvad de har fået ud af projektet, og der bliver mu-lighed for at prøve nogle af de metoder, de har arbejdet med.

Som afslutning på arrangementet taler professor Anders Drejer og en fødevarevirksomhed over temaet ”Åben innovation og co-creation i små og mellemstore virksomheder – do’s and dont’s”.

Eventen, der er gratis, afholdes i Agro Food Park 13, den 30. september 2014 kl. 13.30-17.00. Se pro-grammet og tilmeld dig på VIA’s hjemmeside .
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063