23948sdkhjf

Hellmann's og kendte danskere bag velgørende burgerbog

Mayonnaise-brandet Hellmann’s præsenterer sammen med 30 kendte danskere 34 opskrifter på burgers i bogen Big Burger Book. Al overskud fra bogen går til Dyrenes Beskyttelse.
Der er de seneste år gået mode i burgeren. Smarte burgerrestauranter er skudt op landet over og har sat nye standarder for, hvad den perfekte burger er og indeholder. For burgeren er ikke længere blot en syndig fastfood-spise, som vi kender den fra f.eks. McDonald’s & Burger King, men derimod en cool spise, der fås i alverdens varianter. Og burgeren kan udgøre en sund vitaminbombe eller et gourmetmåltid, såvel som en tømmermænds-reparerende engel med masser af bacon og ost.

Altså findes der utallige versioner af verdens højtelskede burger, og netop et udpluk af alle disse varianter er Hellmann’s nu klar til at præsentere i deres nye bog om burgers, Big Burger Book. En bog, der er forfattet af intet mindre end 30 kendte danskere og støtter Dyrenes Beskyttelse med alt overskuddet fra salget af bogen.

Johan Bülow byder på lakridsburger
Intet mindre end 30 danske personligheder har bidraget med opskriften på deres yndlingsburger til Big Burger Book. Mød blandt andet svømmeren Jeanette Ottesen, Barburritos Patrick Bachmann, moderedaktøren Frederik Lentz Andersen og musikeren Ena, der sammen med de mange andre danske burgerentusiaster, herunder både burgerhuse, bloggere, musik-, mad- og modefolk, præsenterer deres vidt forskellige – og til tider alternative - bud på burgers. Få f.eks. ”lakridskongen” Johan Bülows bud på en burger med pulled pork og lakrids og Timm Vladimirs burger med friterede løgringe og røget cheddar.

Udover at være en bog, der kan inspirere selv den mest garvede burgerentusiast, er det også en bog med ekstra god samvittighed. Hellmann’s Mayonnaise har altid vægtet dyrevelfærd højt og benytter kun æg fra fritgående høns. Derfor går alt overskuddet fra bogen til Dyrenes Beskyttelse, som Hellmann’s gennem flere år har samarbejdet med.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094