23948sdkhjf

Madbranchen klar til stort brag i Bella Center

Copenhagen Food Fair med både spændende nyt og velkendte hits
Større dynamik, bedre storytelling, mere sanselighed i alle haller. Og ikke mindst: Fuld fokus på "det gode værtskab".

Sådan lyder nogle af nøgleordene for Copenhagen Food Fair, der i dagene 22.-24. februar indtager Bella Center i København med netop Værtskab som det centrale tema. Der bliver masser af smagsprøver, networking, konkurrencer, workshops og diskussioner - og arrangørerne regner med, at det altsammen vil trække over 35.000 inviterede besøgende til fødevaremessen, som har 260 udstillere på programmet.

- Vi er i fuld gang med at drible alle boldene i mål, og det bliver et fantastisk arrangement, siger Copenhagen Food Fairs arrangementschef, Malina Hye, til Food Supply. Hun har naturligvis genbrugt nogle af succeserne fra den seneste messe i 2013, da hun første gang stod i spidsen for Bella Centers madmesse, men der er også en stribe nyheder.

To scener bliver til én

Eksempelvis er det såkaldte Campus-område, som for to år siden i grove træk var en faglig workshop, denne gang udvidet med masser af andet guf - foredrag, debatter, mad-performance og andre spændende indslag.

- I 2013 havde vi en Stage med pudsige ting - selvlysende jelly og den slags. I år har vi slået den scene sammen med Campus, fordi det giver god mening med sådan et samlingspunkt, nævner Malina Hye.

På Campus kan de besøgende blandt andre høre foredrag med Judith Kyst, direktør for Madkulturen, og Trine Hahnemann, forfatter og direktør for Hahnemanns Køkken.

En anden nyskabelse er, at Copenhagen Food Fairs hal-layout tager udgangspunkt i en ny sammensætning af udstillere. Væk er den traditionelle segmentering (storkøkken, delikatesse etc.) og i stedet bliver udstillerne grupperet på tværs af producenter, leverandører, produkter og services alt efter den enkelte udstillers produktfokus i 2015.

Populære konkurrencer med igen

Nogle af de mest populære elementer fra tidligere år er der naturligvis ikke pillet ved. Messedagene indeholder også denne gang et tætpakket program af mesterskaber og prisuddelinger, som tiltrækker dygtige kokke, nysgerrigt publikum og masser af presseomtale. Det drejer sig blandt andet om konkurrencerne Årets Kok og Årets Tjener, om DM i Sommelier, om Pizza Championships og om at finde den danske kandidat til Bocuse d’Or – VM i kokkekunst.

Ikke mindst sidstnævnte er Malina Hye rigtig stolt af at have på programmet

- Det er supervigtigt og en form for blåstempling af arrangementet, at vi kan have Bocuse d'Or med, konstaterer hun.

Hvad angår det gode værtskab, går messen selv foran med et godt eksempel: Et korps på 100 værter og værtinder står parat til at byde velkommen til en madoplevelse og en service ud over det sædvanlige på Copenhagen Food Fair. Værtskorpset har været igennem et skræddersyet træningsprogram for at skærpe dem på værtsrollen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078