23948sdkhjf

Kokkelandsholdet sprøjter talenter ud

Syv ud af ti deltagere i konkurrencen om titlen Årets Kok kommer fra landsholdet
Kokkelandsholdet er for alvor blevet en markant talentudvikler inden for dansk gastronomi, når det drejer sig om knivskarpe konkurrencekokke.

Således kommer hele syv af de ti deltagere i konkurrencen om at blive Årets Kok fra det danske kokkelandshold, og de tre øvrige har alle været på holdet i kortere eller længere tid. Finalen bliver søndag afviklet i Bella Center i København på førstedagen af Copenhagen Food Fair.

Lasse Starup Petersen, Rasmus Kofoed Sørensen, Mikkel Laursen, Rasmus Errebo og Nicolas Min Jørgensen er alle fra Kokkelandsholdet Senior, mens Rasmus Munk og Rasmus Isak Jessen begge kommer fra juniorkokkelandsholdet, der er kokke på under 23 år. Desuden erJonathan Bitzow, Mikkel Højborg Olsen og Dennis Juhl Jensen med i finalen.

Kendte og ukendte råvarer

Hver deltager skal inden for 6 timer og 25 min. tilberede en tre retters menu på basis af en råvarekasse, hvis indhold for to af retternes vedkommende er kendt af finalisterne på forhånd. Den sidste ret tilberedes af en råvarekasse, som udleveres på konkurrencedagen.

Hver deltager fremstiller 10 couverter – seks til servering for indbudte gæster, tre til dommerbedømmelse og én til udstilling/fotografering.

Ved finalen må hver deltager have en assistent med i form af en kokkeelev, der endnu ikke har bestået svendeprøven.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.088