23948sdkhjf

Stor omvæltning hos Summerbird

Chokoladeproducenten får styr på hele fødekæden med eget risteri.
Summerbird udvider. Eget risteri på 1.000 kvadratmeter vil give chokoladeproducenten mere kontrol over produkt og smag. Spaden går i jorden om 14 dage.

- I dag laver vi allerede vores egen chokolade, men vi laver den ud af bønner, som er blevet ristet ude på plantagerne. For at sikre kvaliteten af vores chokolade vil vi riste vores egne bønner. På den måde får vi styr på hele fødekæden - fra rå bønne til chokolade, siger grundlægger og administrerende direktør, Mikael Grønlykke, til fyens.dk.

Med eget risteri får Summerbird også mulighed for at styre ristningen og dermed smagen på chokoladen.

Original artikel: http://www.fyens.dk/assens/Summerbird-ud...
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.071