23948sdkhjf

Meny vil tilbage til den gamle torvestemning

Medarbejderne har været på skolebænken i over 31.000 timer
Når Dagrofa på lørdag åbner 40 Meny-butikker i Danmark, er det med en ambition om at bringe den gamle torvehandel, de friske varer og fagligkyndig betjening tilbage til danskernes hverdag.

De daglige indkøb skal være lettere og mere inspirerende. Nogenlunde som det var at gå på torvet for at handle i gamle dage, konstaterer Dagrofa i en pressemeddelelse.

- I dag efterspørger danskerne nytænkning, inspiration og nye måder at tænke indkøb og måltider på, og med Meny går vi forrest i markedet med et butikskoncept, hvor kærlighed til mad gennemsyrer butikkerne fra a til z, nævner Jørgen Nielsen, kædedirektør i Meny.

Menys butikker - som er tidligere SuperBest- og Eurospar-butikker - vil ifølge Dagrofa genintroducere de klassiske dyder fra dagligvarehandel i form af faguddannede medarbejdere, der kender deres varer og kan inspirere kunderne.

Medarbejdere på skolebænken

- Vi mener det, når vi kalder Meny et fødevaremarked. Det fortæller om vores ambitioner, og hvad kunderne kan forvente. Meny vil være først med det nye og iscenesætte nye måder at tænke måltider, smagsprøver og oplevelser. Hertil kommer et bredt udvalg af 1.000 dagligvarer, som vi altid sælger til stærke markedspriser, siger Jørgen Nielsen.

For at ruste de cirka 5.500 medarbejdere i Meny-kæden til deres møde med kunderne har Dagrofa gennemført et af branchens mest omfattende efteruddannelsesprojekter. Op til åbningen har Menys madarbejdere været på skolebænken i tilsammen 31.428 timer, oplyser Dagrofa.

Meny åbner i løbet af maj alle sine 119 butikker i Danmark, men i første omgang altså 40 butikker i hovedstadsregionen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078