23948sdkhjf

Ingstrup Mejeri fejrer 125 år

Jubilæet markeres med reception, bog og jubilæumsost
Onsdag i næste uge fejrer Ingstrup Mejeri i Nordjylland, at mejeriet har fremstillet ost uafbrudt i 125 år.

Jubilæet bliver markeret dels med en reception, dels med en jubilæumsost og dels med udgivelsen af en bog om de første 125 år. Sidstnævnte beskriver i tekst og billeder udviklingen fra et landsbymejeri i 1890 over et stort, moderne mejeri i 1930’erne til et traditionsrigt håndsværksmejeri i det nye årtusinde.

Ejet af medarbejderne

I dag ejes Ingstrup Mejeri, som er et af Danmarks mindste ostemejerier, af medarbejderne og en gruppe eksterne investorer. Mejeriet får udelukkende mælk fra køerne på Vrejlev Kloster.

Ved receptionen 19. august kan gæsterne naturligvis smage Jubilæumsosten, og der bliver også smagsprøver på to af Ingstrup Mejeris største succeser: Løkken Bunkerost, som vandt publikumsprisen ved FoodExpo 2014, og Vrejlev Klosterost, der netop har modtaget prisen som Nordens Ost ved Nordisk Ostefestival 2015.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.467