23948sdkhjf

Nu koger København af madoplevelser

Copenhagen Cooking er i gang
Madfestivalen Copenhagen Cooking går i luften i dag med flere end 140 madoplevelser spredt ud over 10 dage.

I år bliver festivalen for alvor synlig i byens gader og grønne opland med blandt andet stor høstfest på Frederiksberg Allé, skovtur med Michelin-restauranten Kadeau og et festivalcentrum ved Torvehallerne med daglige aktiviteter, billetsalg og konkurrencer

I år har festivalen som noget nyt et festivalcentrum ved Torvehallerne, Cooking Spot, hvor der blandt andet på søndag bliver holdt VM i Risotto. Cooking Spot vil foruden billetsalg, festivalvejledning og konkurrencer byde på en lang række pop-up-events som eksempelvis gratis syltekursus.

Otte-retters menu

Den italienske restaurant Tribeca NV, der også dyrker egne grøntsager i køkkenhaven i Smørum, inviterer som noget særligt under Copenhagen Cooking på en otte-retters menu af sommerens økologiske høst. Middagsoplevelse er en del af Copenhagen Cookings nye koncept "Taste of Copenhagen", hvor en lang række af hovedstadens spisesteder og barer byder på en særlig menu, der fortolker årets fokus på nærvær og fællesskab.

Og er man til middag under åben himmel, er Restaurant Salt og Thorupstrand Kystfiskerlaug gået sammen om en langbordsmiddag lige ned til byens havnefront, hvor menuen afgøres af nattens fangst af friske fisk.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109