Soy4you-folk havde Agger som makker
Bestyrelsesformanden ikke for fin til at stå på en græsmark
Det demonstrerede Poul Agger fra Agger Foods på weekendens Food Festival i Aarhus, hvor han gav en hånd med i firmaets Soy4you-bod.
Han overdrog 1. juli titlen som direktør i Agger Foods til Søren Meng Nordby og er nu selv formand for bestyrelsen. Men han var ikke i tvivl om, at han selvfølgelig skulle stå på Tangkrogen i Aarhus og promovere Soy4you, som er et soyabaseret alternativ til hakket kød.
- Man skal høre, hvad folk siger
- Det er lidt som det med gamle cirkusheste: Når der sker noget, så vil man være der. Og desuden er det jo et must, at man er med ude ved slutkunderne, uanset om man er direktør eller bestyrelsesformand, sagde Poul Agger til Food Supply.
- Man kan sagtens gå og sige en masse fine ord om, at ens produkt er godt og sundt og billigt og alt muligt. Men man skal altså også ud og høre, hvad det egentlig er, folk siger, når de smager produktet, tilføjede han.
Poul Agger grundlagde i 1988 Naturli' Foods, som indbragte ham en formue, da han i 2008 solgte en del af virksomheden til Orkla. Siden har han udviklet Soy4you, som er godt i gang med at erobre markedsandele på markedet for plantebaserede fødevarer.