23948sdkhjf

Mammens overrasker negativt

Århusianske Mammens Emballage er kommet meget utilfredsstillende ud af 2007 med et underskud på knap 19 mio. kroner mod et overskud på næsten 20 mio. kroner året før.
Mammens Emballage har haft uanede udgifter til nyt udstyr og ordrer produceret på overarbejde er faktorer, der sætter sit præg på regnskabet.

Selskabets hovedaktiviteter er produktion, udvikling og salg af kartonnage, og i 2007 gav denne forretning et meget utilfredsstillende resultat.

I regnskabet forklares det med store udgifter i forbindelse med nye investeringer i et CTP-anlæg. Samtidig har der været afholdt store udgifter i forbindelse med udfasningen af plastproduktionen.

En tilvækst af kunder gjorde det umuligt at nå at producere ordrene inden for normal arbejdstid, så derfor er der brugt mange kroner på overarbejde i årets løb.

Alt i alt var året præget af akttiviteter, der var iværksat med henblik på at vende virksomheden til et fuldt ud moderne konkurrencedygtigt selskab. I efteråret 2007 blev der iværksat et ejerskifte, hvormed Generationsskifte & Vækst A/S er de nye ejere af Mammens Emballage A/S.

Kilde: Årsregnskab 2007

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078