23948sdkhjf

Franskmænd bejler til dansk biotek

Den franske venturefond Edmond de Rotschild Investment Partners har på fire måneder rejst kapital på 1,1 mia. kr. og er nu på udkig efter egnede danske biotekinvesteringer.
Interessen hilses velkommen i den danske biotek-branche, der anslået har behov for 3 mia. kr. i ny kapital inden for de næste tre år. Heriblandt er selskaber som 7TM Pharma, Egalet, Symhogen, Astion Pharma, NS Gene, ACE Biosciences, Nuevolution, Natimmune, Liplasome og Sanos Biosciences kandidater.

- En del fonde har ligget underdrejet herhjemme, så ud fra den betragtning er det en tiltrængt og god nyhed. Man kan samtidig sige, at det er en anerkendelse af, at Danmark har placeret sig godt i europæisk biotek, siger Søren Carlsen, der er formand for Dansk Biotek og partner i Novo Ventures til dagbladet Børsen.

Den franske fond har på kort tid opnået, hvad der i øjeblikket synes umuligt for danske venturefonde, der kæmper med at slippe af med sine investeringer for at få mulighed for at rejse penge til nye, skriver avisen.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096