23948sdkhjf

Food Innovation House: Alle er på udebane

Direktøren regner med, at 40-50 virksomheder flytter ind
Når Food Innovation House efter planen står færdigt i Vejle ved juletid næste år, er mad naturligvis omdrejningspunktet. Men det er absolut ikke kun fødevareproducerende virksomheder, der fylder de 6.500 kvadratmeter ud.

- Vi har tilsagn fra meget forskellige virksomheder med blandt andet fødevarer, ingredienser og design. Det er et helt perfekt mix, siger direktør Jørgen Andersen, der også har kig på eksempelvis emballagefolk, catering, uddannelsesinstitutioner, markedsføring og distribution.

- Fælles for dem alle bliver, at de får plads i et hus, hvor de mødes på en fælles udebane, en neutral legeplads. Der bliver jo ikke som sådan produceret fødevarer i huset, men en fødevareproducent lejer sig måske ind med fire-fem mand, som så bringer de gode ideer med tilbage til produktionsstedet, nævner direktøren.

Fællesfaciliteter


Food Innovation House kommer efter planen også til at rumme en lang række fælles faciliteter, som alle i huset kan trække på. Blandt andet et udviklingsbageri, et udviklingskøkken, en demorestaurant, et showroom, et demosupermarked og et fotostudie.

- Og så bliver der selvfølgelig masser af workshops, konferencer og messer, som husets brugere kan invitere kunder fra ind- og udland med til. Også kokkelandsholdet har sagt, at de gerne vil komme og mødes med folk i huset, fortæller Jørgen Andersen, som regner med omkring 40-50 forskellige lejere.

Han lægger vægt på, at omgangsformen i Food Innovation House bliver jordnær og gemytlig, og at der bliver tale om et meget "købmandsmæssigt" hus.

- Et sted som Food Innovation House findes - så vidt vi kan se - ikke nogen andre steder. Vi glæder os helt vildt til at komme i gang, konstaterer direktøren, der ikke på nuværende tidspunkt vil sætte navne på de virksomheder, der allerede er på lejer-listen.

Men den største aftale gælder et firma, der rykker ind med 28 medarbejdere, mens andre kommer med bare en enkelt.

Iværksættere kan således leje en arbejdsplads i Food innovation Houses ”start up”-koncept, som giver adgang til alle fællesfaciliteterne i huset, et stærkt netværk samt støtte til forretningsudvikling af virksomheden.

Etablerede virksomheder kan leje kontor-/projektlokale med plads til 4-50 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063